Welkom bij karinscreations.nl

Welkom bij de vernieuwde website van KarinsCreations. Hier kun je al mijn uitgebrachte kaarten vinden en bestellen! Voor de mensen die al vaker mijn patronen hebben besteld, het gaat nog steeds op de oude manier :). Stuur mij een email via de contactknop, bovenaan in het menu, en mail je gewenste patronen door.

Voor de mensen die nieuw zijn met het bestellen van borduurpatronen voor kaarten. Via “bestelling?/ place an order”, vind je alle uitleg omtrent het bestellen van mijn patronen. For my english visitors, read the page “place an order” for more information about buying my patterns 🙂

Voor nu is de website voor zover klaar, kijk eens rustig rond. De komende weken zal de website nog verder aangepast worden. Kom geregeld kijken dus!

 

7 gedachten aan “Welkom bij karinscreations.nl”

    1. Nou Karin dat ziet er weer prachtig uit, fijn dat je dochter je er bij helpt. Zal ook hier weer eens wat bestellen maar eerst maar eens kijken wat ik al heb, en wat er staat in de Marianne Doe. Jouw boekje heb ik natuurlijk al heel lang, heel veel succes met deze site.
      Groetjes Ria

    2. Je hebt je best weer gedaan. Ziet er top uit. Hebben we weer een goed overzicht van al je prachtige patronen. Helemaal TOP!!!

  1. Hallo Karin.Je nieuwe website ziet er prachtig en overzichtelijk uit,mijn complimenten!Ik heb hem meteen in mijn favorieten opgeslagen.Groetjes,Joke.

Geef een reactie