De laatste nieuwe kaarten

Er zijn weer 3 nieuwe kaarten uitgekomen! U vind ze zoals altijd onder het kopje ‘allernieuwste borduurkaarten’ en ‘KC 251 t/m KC 300’. Veel borduurplezier!

6 gedachten aan “De laatste nieuwe kaarten”

  1. Dag Henny,
   U kunt de kaarten bestellen via de bestelknop, bovenaan de website. De plaatjes zijn niet te bestellen, enkel de patronen om de kaart te borduren. Lukt het niet, dan graag een reactie hier of een e-mail naar karinscreations@caiway.net

   Hartelijke groet, Kim

    1. Dag Henny,

     Ik zou deze vraag stellen op de facebookpagina van Karin, te vinden onder groepen en dan ‘karinscreations’. Mocht u geen Facebook hebben, dan verneem ik dat graag, dan vraag ik mijn moeder rechtstreeks en geef ik u hier antwoord.

     Met vriendelijke groet,

     Kim, beheerder website

Geef een reactie