4 nieuwe kaarten; KC 249 t/m KC 252

Goedemorgen! Er zijn weer 4 nieuwe patronen uitgebracht. Patroon KC 249 heeft een nieuw bloemetje en dit is de eerste kaart met dit nieuwe ontwerp. Het ziet er superleuk uit! Bestellen kan zoals altijd via de contactknop. Uitleg over bestellen vind u hier.

Wilt u wat grotere versies van mijn nieuwe kaarten zien, ga dan naar de pagina “allernieuwste borduurkaarten“, daar vind u ze wat groter. Er is ook een nieuw tabblad bijgekomen, namelijk KC 251 t/m 300. Kaart 251 en 252 vind u daar.

Alvast heel veel borduurplezier en een fijne dag toegewenst!

2 gedachten aan “4 nieuwe kaarten; KC 249 t/m KC 252”

    1. Hallo!
      Uiteraard is dit mogelijk. Ik heb uw reactie naar Karin doorgestuurd, zij neemt naar alle waarschijnlijkheid contact met u op. Zoniet, dan neemt u contact op via de website, dan krijgen we uw mail op de juiste plek. Hartelijke groet, Kim, admin.

Geef een reactie